Tilaa yksityistunti yritykselle, itsellesi tai ryhmällenne

Tässä esimerkkejä tunneista, mutta kaikki on räätälöitävissä toiveiden mukaan! Tulen opettamaan esim. työpaikan liikuntatiloihin, koulun jumppasaliin, liikuntatapahtumiin, yrityksen virkistyspäiville jne. Kesällä voit järjestää esim. polttarijoogaa puistoon! Yksityistunnit voidaan järjestää myös joogastudiolla Töölössä, Hakaniemessä, Kalliossa tai Vallilassa!

Yksityistunnin hinta alkaa 130 €:sta (+ yksityiselle alv 10% ja yritykselle alv 24%, sekä mahdollinen tilavuokra). Ota yhteyttä: merimort@gmail.com tai soita: 044 0997 779. Sähköpostilla saat minut parhaiten kiinni!

meditaatio.png

Meditaatio ryhmälle

Meditaatio on n. 45 min – 1 h mittainen, joko istuen tai selällään leväten. Aluksi rentoutamme lonkkia ja hartioita ja rakennamme hyvän asennon. Meditaatiossa keskitytään kehon rentouttamiseen hengityksen ja mielikuvien avulla. Harjoitus myös lisää stressinsietokykyä ja asettaa asiat oikeisiin mittasuhteisiin. Tunnin mittainen tauko arjesta on hyvä pysähtyminen, joka eheyttää syvästi kehoa sekä virkistää mieltä. Meditaation voi yhdistää myös mihin tahansa muista kokonaisuuksista ja näin saamme laajemman kokemuksen joogan tiestä.

VainSinulle_Yksityistunti_merimort.JPG

vain sinulle

Tekeekö mielesi aloittaa joogaharrastus, mutta haluat varmuutta liikkeisiin ennen ryhmätunneille siirtymistä? Tunnilla käymme läpi joogan perusteita, hengitystä ja tyypillisiä alkeistunnin asanoita, eli asentoja, joita tutkimme sinun kehosi kautta. Vai haluatko, että suunnittelemme sinulle oman kotijoogasarjan…


JumalatarMinussaMeriMort (22 of 25).jpg

Jumalatar sinussa – naisten piiri polttareihin

Erittäin naisellinen harjoitus polttariryhmälle. Liikumme pehmeästi ja vapaasti, löydämme sisältämme muinaisen temppelitanssijan ja nostamme tarotkortit. Osoitamme toisillemme kiitollisuutta sekä jaamme viisauksia tulevaan matkaan. Ihana ja ikimuistoinen lisäys polttaripäiväänne. Yhteinen aika pienen ryhmän kanssa on matka sisäisen jumalattaren luo. Iloa, valoa ja sielukkuutta tulevan morsiamen päivään!

MeriMort_Polttarijooga.jpg

Polttariporukan  rentouttavaa joogaa

Päivä lähtee käyntiin rennosti lempeän joogaopettajan ohjauksessa. Loistava vaihtoehto esim. lasta odottavan morsiamen juhliin tai kaikille ketkä haluavat pehmeän alun juhlahumuun. Jos polttareilla on tietty teema, voimme ottaa sen mukaan myös joogaharjoitukseen!


onnellinenselka_joogakurssi.jpg

TYKY-Joogaa

Ideaali tunti istumatyöläisille jossa keskitytään niska-hartia-seudun huoltoon ja avataan työssä kiristyviä lonkkia. Harjoituksesta ei puutu rentoa fiilistä ja tunnin lopussa keskitymme löytämään syvän, uudistavan levon. Mahdollisuus saada ohjausta myös työpäivän aikana istuen tuolilla tehtäviin venytyksiin ja työvirkeyttä palauttaviin liikkeisiin

onnellinenselka_joogakurssi.jpg

Slow Flow

Hidas flow-harjoitus ryhmälle. Teemme joogan liikeyhdistelmiä selkärankaa ja omia rajoja kunnioittaen. Voiman rakennus koostuu monipuolisista harjoituksista, haastamme kehoamme tasapainotellen ja tunnustelemme selkärankamme virtaavaa liikettä asennosta toiseen. Tunnin lopuksi istahdamme meditaatioon ja rentoudumme syvästi.


urheilutiiminsyvavenyttely.jpg

Urheilutiimin syvävenyttely

Pallo nousee mutta jalka ei? Tunnin aikana keskitytään suurien lihasryhmien syvävenyttelyyn sekä oikeanlaiseen hengitystekniikkaan. Joogameditaatio auttaa urheilun harrastajaa myös mielikuvaharjoittelussa.

MustaJooga.png

Musta jooga

Nautitko sinä ja ystäväpiirisi tai työyhteisösi raskaammasta musiikista? Tämä on ollut suosittu lisä miesten polttareiden aamuun. Voit kertoa lempibiisejäsi ja tulla treenaamaan joogaa hiukan erilaisissa tunnelmissa kokoamasi ryhmän kera. Hiki ja hymyily on taattua. Lopussa syvä rentoutus mielikuvamatkan viemänä.


 
MeriMort_yksaritunti_kesa_mökki.JPG
 

Kesäretriitti omalla mökilläsi

Kerää ystävistäsi tai sukulaisistasi pieni porukka kasaan ja kutsu joogaopettaja mökillesi ohjaamaan yksityinen retriitti. Harjoituksissa opitte liikkumaan klassisissa asanoissa sisäisen, selkärangasta lähtevän aallon ja spiraalin kautta Vanda Scaravellin oppien mukaan. Tunneilla on iloa, mielikuvia ja sallivaa, tutkivaa liikekieltä. Meditoimme ja teemme hengitysharjoituksia aamuisin, teemme varioivia joogaharjoituksia ja iltaisin rentoudumme syvästi. Ota yhteyttä ja mietitään juuri teille hyvä kokonaisuus!