Shantin joogaopettajakoulutus 2020 (250 h)

 

ILOISTA ASENNETTA, sydämellistä filosofiaa, iloa ja lempeyttä, asana-avustuksia, mantroja, anatomiaa ja pranayamoja! Tämä on erilainen joogaopettajakoulutus, jonka tarkoitus on syventää tietotaitoja asanaharjoituksesta ja tuoda inspiroivia mausteita omaan harjoitukseen ja opetukseen. Jooga on paljon muutakin kuin fyysinen asanaharjoittelu. Tavoitteenamme on tutkia erilaisten aiheiden ja joogasuuntausten kautta, mitä kaikkea jooga voi tuoda elämään!

JOOGA on paljon muutakin kuin fyysinen asanaharjoittelu. Tavoitteenamme on tutkia erilaisten aiheiden ja hathajoogan kautta, mitä kaikkea jooga voi juuri Sinulle olla! Joogan asentoharjoitusten, pranayaman ja filosofian lisäksi koulutustamme syventää eri aihepiirien asiantuntijat jotka tuovat runsaasta kokemuksestaan parhaat palat koulutukseen.

MUODOSTAMME vuoden aikana holistisen ihmiskuvan, jotta voit olla kokonaisvaltaisesti tukena tuleville oppilaillesi, sekä pitää itsestäsi huolta loppuelämäsi ajan. Paneudumme rakkaudella erilaisten ryhmätilanteiden ja ryhmien ohjaamiseen sekä monipuolisesti asanoiden avustustekniikoihin. Vuoden aikana opettajuutesi taidot kasvavat ja syventyvät kerros kerrokselta. Opit myös inspiroivasti anatomiaa, teoriaa ja filosofiaa. Kirjoitustehtävät ja opetusharjoittelut tukevat koulutusviikonloppujen kulkua. Joka kuukaudella on teema, joka rytmittää henkilökohtaista harjoitustasi.

TULE MUKAAN yhteiselle vuoden mittaiselle joogamatkalle ja tutustu elämäsi tärkeimpään ihmiseen – itseesi!

Koulutus järjestetään vuonna 2020 viidettä kertaa. Koulutuksen pääohjaajat ovat Kylli Kukk ja Meri Mort. Kokeneiden opettajien käsissä tulet oppimaan heidän erikoisosaamistaan:

Kylli Kukk yllyttää elämään suurella sydämellä & avaralla mielellä sekä tutustumaan elämäsi tärkeimpään ihmiseen – itseesi, joogan ja laajan elämänkatsomuksen keinoin.

Meri Mort tutustuttaa monipuolisiin avustustekniikoihin, ohjaa kohti syvää kehotuntemusta ja jakaa taitoaan lempeästä ryhmänohjauksesta, sekä vapaasta liikemeditaatiosta.

Vierailevina opettajina toimivat Hanna-Mari Nieminen, Matti Rautaparta, Jutta Aalto ja Denis Vinokur.

KENELLE? Shantin joogaopettajakoulutus sopii Sinulle, kenellä on muutama vuosi joogaharjoittelua takana ja haluat syventää ja laajentaa joogan sekä itsesi tuntemista. Koulutus tuo sinulle monipuolisen ymmärryksen joogasta elämäntapana. Jos koet että et halua ryhtyä täysipäiväiseksi joogaohjaajaksi, voit hyvin osallistua koulutukseen syventämään omaa ymmärtämystäsi ja rikastuttamaan omaa elämääsi. Koulutus tuo sinulle elämyksiä ja oivalluksia sekä uusia ystäviä rinnallesi elämän mittaiselle joogamatkalle.

JOOGAKOULUTUKSEN RAKENNE JA SISÄLTÖ Koulutus jakautuu yhdeksään lähiopetusviikonloppuun Helsingin Töölössä Joogakoulu Shantissa sekä koulutuksen puolivälissä kokoonnumme elämykselliselle kesäretriitille kylpyläkaupunki Pärnuun! Lähiopetuksessa opit monipuolisesti asanoita, hengitysharjoituksia eli pranayamaa, jooga-anatomian ja fysiologian perusteita, erilaisia meditaatiotekniikoita ja joogafilosofiaa. Opit myös suunnittelemaan erilaisia joogaharjoituksia kohderyhmän mukaan. Koulutuksen loppupuolella opiskelemme lisäksi opettajalle tärkeää etiikkaa ja oman työsi markkinointia. Viikonloppuihin sisältyy meditaatiota, hengitysharjoituksia, jooga-asanoiden avustamista, mudria, mantroja ja luentoja. Harjoittelemme myös ryhmissä ja pareittain.

KOULUTUS KOOSTUU

 • Ennakkotehtävät

 • 9 koulutusviikonloppua

 • 1 kesäretriitti

 • Kurssitehtävät (kokemukselliset kirjoitustehtävät)

 • Oma viiden kerran ohjausharjoittelu

 • 40 vapaavalintaista joogatuntia Shantissa (sis. hintaan)

= Yhteensä noin 250 tuntia joogaopintoja eri muodoissaan.

Oma harjoittelu on joogaopettajana kasvamisen ydin. Vuoden aikana luetaan tietenkin myös inspiroivaa ja opetusta tukevaa kirjallisuutta, sekä tuotetaan itse kokemuksellista tietoa. Saat harjoitella 40 Shantin drop-in joogatunnilla kurssin hintaan! Jos olet eri paikkakunnalta, tulee sinun käydä sama määrä ohjatuilla joogatunneilla, eli noin kerran viikossa.

SIJOITUKSESI Koulutuksen hinta on 3500 € (sis. alv. 24%). Kurssimaksu suoritetaan kolmessa osassa. On myös mahdollista tehdä henkilökohtainen maksusuunnitelma – kysy rohkeasti! Ennakkomaksu, joka suoritetaan ennen kurssin alkua on 500 € (peruutustapauksessa ennakkomaksua ei palauteta, mutta voit antaa kurssipaikkasi ystävällesi). Autamme majoituksen hankkimisessa jos tulet Helsingin ulkopuolella.

ILMOITA KIINNOSTUKSESI VUODELLE 2020 mailaamalla: info@jooga.fi

KOULUTUKSEN PÄIVÄMÄÄRÄT 2020

 • 1.–2.2.

 • 14.–15.3.

 • 18.–19.4.

 • 16.–17.5.

 • 13.–14.6.

 • Kesäretriitti Eestissä 16.–19.7.

 • 15.–16.8.

 • 19.–20.9.

 • 17.–18.10.

 • 14.–15.11.

KOULUTUSPAIKKA Koulutus järjestetään Joogakoulu Shantissa, Helsingin Töölössä. Runeberginkatu 43.

Shanti_opet.JPG
Shanti_spiraalilinja.JPG
Shanti_opetusdemo.JPG
Shanti_koulutus1.JPG