kurssit & tapahtumat

Löydät kaikki ajankohtaiset tapahtumani parhaiten täältä! 

Alapuolelta löydät lisätietoa Signature-tapahtumistani.

 
Screen Shot 2017-04-18 at 17.40.19.png

Musta jooga

Joogaa hämärämmän musiikin tahtiin since 2013. Tämä joogaharjoitus on kaikille, joita kiinnostaa joogan harjoittaminen tummemmissa puitteissa. ”Kuinka sä voit olla joogaohjaaja ja kuunnella metallimusiikkia?” -kysymykseen olen saanut vastailla tasaisin väliajoin. Mitä pitäisi kuunnella? Millainen joogaohjaajan siis kuuluisi olla? Entäpä jos sähkökitaran myötä sisältä löytyykin nautinnollista hiljaisuutta? Kun mieli lepää pitkissä rumpusooloissa? Kun välillä kulkee hämärässä, niin sisäinen aurinko loistaa kirkkaammin. Musiikin ja mustan joogan avulla voi käsitellä tunteita, joilla yhteiskunnassamme ei ole niin suurta markkina-arvoa. 

”Koska jooga on uusi musta.” -Rokkari Pete Leppänen
katsomisenjooga.png

Katsomisen joogaa

Katsomisen joogaa ja keskittymisen hetkiä taiteen äärellä. Ohjaajana joogaopettaja-taidekasvattaja Meri Mort. Visualisointi ja mielikuvitus ovat klassisia joogan työkaluja. Kun avaamme katseemme sisäänpäin, näemme selkeämmin myös ulos. Keskitymme tarkemmin yksityiskohtiin, värien rikkauteen ja elämän monimuotoisuuteen, sekä sisäisesti tunnistamme tunteitamme. Joogatradition mukaan on tärkeämpää ymmärtää miten katselet asioita, kuin se, mitä katselet. Tämä sisäisen ideamaailman ja ulkoisen havaintomaailman dialogi on jatkuvasti läsnä myös taiteen katsomisessa. Harjoitus sisältää niskan ja pään alueen avaamista ja aktivointia, silmäjoogaa ja liikemeditaatiota. Tulemme omaan kehoon, terästämme aistejamme ja rentoudumme. Rentoutuneessa tilassa olemme avarampia vastaanottamaan. Lopuksi katsomme taidetta joogin silmin. 


Moon_fullmoon-workshop.jpg

Kuun voima

Kuun Voima -workshopissa lähestymme kehomme viisautta hengitysharjoituksilla, vapaasti tanssien, meditoiden ja jakaen ajatuksia. Harjoituksemme on kaikille naisille avoin, sinulla ei tarvitse olla kokemusta joogasta, tanssista tai koko teemasta. Tule sellaisena kuin olet. Saat oman kuukartan, johon ankkuroitua.

Screen Shot 2017-05-25 at 15.23.14.png

Vapauden liike

Vapauden liike -workshopeissa ei tarvitse osata tanssia, vaan liikumme vapaasti kehoamme tunnustellen. Koko keho nauttii tästä sielukkaasta harjoituksesta, jossa vapaudutaan kaavoista ja arjesta. Pura ja lataa energiaa! Nauti ja liiku omalla autenttisella tavallasi!


taysikuumeditaatio.jpg

Täysikuumeditaatio

Täysikuumeditaatioissa teemme ohjatun meditaatioharjoituksen joka sopii kaikille, olitpa sitten aiemmin harjoitellut meditaatiota tai et. Harjoituksen voi tehdä istuen matolla tai tuolilla tai vaikkapa selinmakuulla. Harjoituksen aikana tehdään helppo meditaatio- ja keskittymisharjoitus joka rentouttaa sekä rauhoittaa erityisesti mieltä.

MandalanLuominen2.JPG

Mandalan luominen

Mandalat ovat kiehtovia ja kauniita. Mandaloiden piirtäminen, maalaaminen ja kokoaminen on meditaatiota parhaimmillaan. Workshop on rentoutumisen ja luovuuden herättelyn työkalu. Mandalan luominen on intuitiivinen, rauhoittava, selkeyttävä ja inspiroiva hetki kynän ja paperin kanssa.


 
merimort_naturalHigh.jpg

Jumalatar minussa

Jumalatar minussa -workshop on erittäin naisellinen harjoitus esimerkiksi polttareihin. Liikumme pehmeästi ja vapaasti, tutustumme temppelitanssiasentoihin, nostamme tarotkortit ja osoitamme toisillemme kiitollisuutta sekä jaamme viisauksia tulevaan matkaan.

NaistenPiiri.jpg

Naisten sydänpiiri

Workshopissa kokoonnumme naisryhmän kanssa vaalimaan naiseuttamme. Lähestymme kehomme viisautta hengitysharjoituksilla, vapaasti tanssien, meditoiden ja jakaen ajatuksia. Workshop on kaikille naisille avoin, sinulla ei tarvitse olla kokemusta joogasta. Tule löytämään vahvistusta omalle polullesi, juuri sellaisena kuin olet.