YOGA, BOOKS AND ROCK'N'ROLL

hyeenat_timeline.jpg

Joogit Pete Leppänen ja Tommi Tukiainen ovat tämän vuoden kirjoittaneet kirjaa "katujen joogasta". Joogan polkua esitellään miesten omista näkökulmista, kirjallisuuden kautta, pohdiskellaan tämän hetken ilmiöitä ja onpa kirjaan haastateltu useita suomalaisia joogaohjaajiakin. Kysymyksissä oli tiukkoja "Mitä jooga sinulle merkitsee?" sekä "Kuinka suhtautua vammoihin"? Kirjoittajat ovat aloittaneet joogapolkunsa yhdessä astangatunneilla, ovat työkavereita sekä soittavat samassa bändissä. Nämä joogit tapaat usein Loosen sohvalta tai Elmun baarista parantamassa maailmaa tai ainakin puhumassa rokista, joogasta ja kirjallisuudesta. Eli aikalailla sama asia! TommiPeteJoogaa

Like Kustannus julkaisee kirjan "JOOGAA!" lähiaikoina – stay tuned.

Kirjailijoiden yhtyeen Maailmanlopun tyttö & Hyeenat ensimmäiseen levyyn pääset käsiksi jo tänä syksynä, sen voi tilata ennakkoon täältä!

Toim. huom. tuleva kirja on minulle erityisen rakas, koska juttelimme Peten kanssa ensimmäisen kerran kirjaan tulevan haastattelun tiimoilla eikä yhteydenpito jäänyt siihen…tiedätkö, se fiilis kun toisen ajatukset alkavat kiinnostaa ja huomaat pohtivasi "Mikäs tämä nyt on miehiään? Täytyypä selvittää!"