Vuosi kuvina

Barca_rock.jpg

Tammikuussa Jumalatar-energiat kasvavat Aasiassa. Taidan olla lopullisesti hurahtanut ja mikäs sen parempaa.

Helmikuussa matkaan myös Intiaan, joogaope Helen Noakesin ja järisyttävän täysikuun luo.

Maaliskuussa Suomessa on edelleen kylmää mutta järkätään kuumia tapahtumia voimanaisten kanssa.

Huhtikuussa suunnitellaan Hannan Nannanda-korusarjan ilmettä ja löydän uuen siskon :) Nannanda-video tehtiin Syyskuun viileydessä...

Toukokuussa Helsinki Fresh-kirja jota on työstetty monta kuukautta tulee ulos, voi juhlaa! Palkitsen itseni tanssileirillä Barcelonassa jonka jälkeen Fresh-näyttely pystytetään Berliiniin. Joogamatto kulkee mukana.

Kesäkuussa mökkijoogataan ja osallistun animaationäyttelyyn Hyvinkäällä.

Heinäkuussa kun muu Suomi lomailee, kuvittajat jatkavat töitään työhuoneellamme. Suskin kanssa suunnittelemme opettajien Haha is Aha -täydennyskoulutusta ja nauramme itsemme tärviölle.

Elokuussa ympäristötaideleirin ohjaaminen kesällä Itä-Suomessa ja Etno-Espa Stadissa. Elokuu on ihanaa aikaa kun Stadi on täynnä elämää ja illat punertuvat meren ylle.

Syyskuussa uudet joogakurssit Pihasalissa alkavat. Niin mageita uusia tyyppejä tulee salille, jossa painotetaan hyväksyntää, huumoria ja happy go lucky-asennetta. Teen visuaalista matskua flowssa & Ihan Pihalla.

Lokakuussa Mimmit-kirjat ja DVD:t ilmestyy kauppoihin ja skidit diggaa. Voin nyt todella kutsua itseäni kuvittajaksi ja pieni unelma on toteutunut.

Marraskuun huippukohta, kuten monille muillekin oli Day of the Dead. Kun ulkona on synkkää, käännetään se voimavaraksi!

Joulukuussa meillä on kaunis Jumalatar Minussa -retriitti kauniissa Nauvossa. Isis kutsuu luokseen. Matkavarpaat alkaa jo vipattamaan!

Om Gum Ganapatayei Namaha