OHI ON! VESIKÄÄRMEEN VUOSI 2013

MortMiau_6133.jpg

HappyNewYear Hauskaa Uutta Vuotta! Kirjoittelen tätä joka vuotuiselta Aasian reissulta. Sirkat sirittävät Thaimaan illassa. 2013, käärmeen vuosi toi tullessaan haasteita sekä mielenkiintoisia kohtaamisia, töitä joka tasolle. Tänä vuonna koin että edellisestä joogaohjaaja-koulutuksesta on aikaa riittävästi, jotta uudelle opille on jälleen tilaa soluissa ja sydämessä. Helmikuu on siis täyttä harjoittelua Intiassa! Vapauden joogan harjoitukset saavat uutta syvyyttä ja palaan innolla ohjaamaan viikkotunteja, kursseja sekä workshoppeja. Niistä löydät tiedot tästä. Ilmoittautuminen käynnissä nyt sähköpostiin :)

Valoisan vuoden kohokohtia:

ALKUVUOSI AURINGOSSA

Lahteminen

UUSI VALOISA KOTI

Meri_Mort_Kira_Leskinen_auki

Palattuani Suomeen muutin kauniiseen kotiin, joka inspiroi luomaan kauneutta ympärille. Kuvasimme Kira Leskisen kanssa valokuvasarjan kotonani kevään valossa. Kirjoitin sessiosta aiemmin täällä.

SALLIVA HARJOITUS

SavasanaJoogaharjoitus on taas muuttunut. Maan tunteminen on entistä tärkeämpää. Olen myös tarvinnut paljon lepoa. Levon aikana tapahtuu suurimmat oivallukset ja inspiroidun elämästä myös maton ulkopuolella.

ODOTTAMATON RAKKAUS

RakasJoogaa

Juhannuksen superkuu avasi sielun ja shamanistinen tietoisuus heräsi voimakkaasti. Heimopäällikkö löysi minut silloin kun juuri ajattelin että kaikki on tässä, ei ole muuta. Mutta on! Runsaasti rakkautta tulvi elämään juuri kun sitä ei odottanut. Tunnen oloni kokoNAISEKSI.

JOOGAA JOKA PAIKASSA

Malta_aamuharjoitus

Malta

Kaikkialla voi joogata! Luovien alojen nuorisotyökoulutuksessa Maltalla innostuttiin aamuisesta venkoilustani niin, että läheinen koriskenttä ladattiin hyvillä viboilla useana aamuna aloittelevien joogien kanssa! Suomeen palattuani kynnyksellä odotti uusin Minä Olen -lehti ja henkilökuva koskettavasta joogaopesta. Ihan tosi jännä kesä matkustellessa Euroopassa. Mimmikodon toinen kausi valmistuu etänä piirtäen!

MIMMIEN VASKIMETSÄN MAAILMAN RAKENNUS

Annantalo

Ensimmäinen yksityisnäyttelyni Annantalon kirjakahvilassa. Värikkään näyttelyn koostamisessa oli suuri urakka, jossa minua palasi auttamaan keväinen työharjoittelijani Paula Mela. Kiitos Paula ja kiitos Mimmit useiden vuosien yhteistyöstä! Myös uusin Mimmit-kirja: Mimmit ja luolan salaisuus ilmestyi näyttelyn avajaisissa. Kysy kirjoja omistuskirjoituksella minulta suoraan!

RAJAT RIKKI NAUTTIEN

Breaking_group

Meri_Helen_Pihasali

Syksyn odotetuin event! Helen Noakesin vierailu ja "Breaking the Boundaries" -kurssi lokakuussa Pihasalin uudessa isossa studiossa, joka kylpi auringossa ja sallivassa energiassa. Ps. Helen tulee taas tänä vuonna Helsinkiin, 10.-12.10.2014

VAPAA LIIKE

mentalmoves

Aloitin Free Movement Crew:n vapaiden liikeilmaisujen illat. Intuitiivista liikettä ja rituaaleja – tuikitärkeää ja parantavaa yhdessäoloa! Olemme kavereiden kesken heiluneet ja vapautuneet ja nyt aika oli kypsä avata ovet yleisölle. Pihasalikin täytti 10 vuotta! Oli aika pysähtyä katsomaan mennyttä vuotta ja tajuta kuinka paljon ollaan paiskittu duunia. Synttäreillä oli niin tajuttoman hyvä fiilis, tupa täynnä myötätuntoisia ihmisiä osallistumassa ilmaisille luennoille ja tunneille. Illan lopuksi uusi iso salimme "Ylinen" loisti kynttilänvalossa ja värähteli live-musiikin voimasta.

I prefer to be crazy and happy rather than normal and bitter! -Paulo Coelho

Ja mitä onkaan edessä?

  • Erityisen innoissani olen Free Movement Crew:sta - vapaan intuitiivisen liikeilmaisun illoista kerran kuussa perjantaisin!
  • Ystävänpäiväksi kauppoihin saapui Viisaat Ystäväni-kirja, johon minua pyysi mukaan Hidasta Elämää -sivuilta tuttu Sanna Wikström. Pääsin kuvittamaan meditatiivisia mandaloita, unelmaduuni!

Viisaat ystavani

  • Kesäkuussa Jumalatar Minussa -viikonloppu vie naiset sisäiselle matkalle temppeleihin ja kuun valoon. Merkkaa kalenteriisi 13.-16.6. ja tule löytämään pehmeän voimakas energia elämääsi!

Jumalatar Minusa ranta

Ps. Ystäväni Mili kertoo arjen henkisyydestä ja muista superkiinnostavista teemoista omassa radio-ohjelmassaan "Vaiheessa"! Stay tuned.