Tapahtuipa kesällä

tumblr_lvksnmyV3U1qeip34o1_500.jpg

tumblr_lvksnmyV3U1qeip34o1_500 Syksyn viima puhaltaa jo totisesti ja vaikka en ole muisteluun taipuvainen, niin on ihanaa katsoa taaksepäin kesään. Yksi kesän parhaista viikoista oli työntäyteinen! Koostimme kesän ympäristötaidekoulutuksesta videon yhdessä leirille osallistuneen, lahjakkaan ranskalaisen Marie Lafarguen kanssa. Enjoy!

Metsäkartanon Nuorisokeskus Rautavaarassa on paikka jonne palaan tasaisin väliajoin joko opettamaan, tai muuten vain maadottumaan ja nauttimaan ehkä maailman parhaasta hapesta!

Uudistin myös Metsäkartanon visuaalisen ilmeen tänä vuonna. Henkilökunnan paidoissa lentää uhanalainen kuukkeli ja muitakin luonnonsuojelualueelle ominaisia eläimiä vilisee matskuissa. Oli erityisen ihanaa leikkiä omien oppilaiden ottamilla valokuvilla uudistetussa webissä!

Metsiksessä on erityisen ihana ja avulias, taidetta arvostava henkilökunta, joten halusin tehdä heille omannäköisensä, persoonalliset käyntikortit. Nettisivun teknisestä toteutuksesta vastasi ajatuksiani lukeva Tuomo Tomperi. Bless him!

Tykkää Facessa Metsiksen nuorisopuolesta niin pysyt ajantasalla tämän mielenkiintoisen, kansainvälisen keskellä korpea sijaitsevan keskuksen toiminnasta.

BlogiMeri