Sisäinen voima ja ilo!

kukkakasi.jpg

Olen erityisen innoissani tästä kurssista, joka on syntynyt vuosien kokemuksesta ja kiinnostuksesta navigoida reittiä syvän ja pysyvän ilon luo. Kurssi on yhdistelmä erilaisia voimaannuttavia teemoja ja tekniikoita, joiden olen huomannut toimivaksi omassa elämässäni ja oppilaissani. 2

Näiden kahdeksan viikon ajan elät mukana ryhmässä ja saat työkaluja, joilla voit tuoda arkeesi oman sisäisen voimasi. Teemme jokaisella tapaamiskerralla harjoitteita niin kehollesi, kuin mielellesi sekä sielullesi ♥ Matkallasi tulet kokemaan erilaisia harjoituksia jotka herättelevät luovaa tultasi:

nannanda

 

4

5

6

Viikottaisista sydänpiiri-tapaamisista saat voimaa kulkea omaa tietäsi, oli se millainen tahansa. Jokaiselle viikolle saat vapaaehtoisen tehtävän, joka edistää vapautumistasi arjen keskellä sekä lisää voimaantumista, inspiraatiota ja hyvää oloa. Lisäksi kun osallistut kurssille, saat yhden ohjatun henkilökohtaisen joogasession (75 min), josta saat tukea omaan joogaharjoitukseesi. Saat kurssilta mukaasi myös kirjan, päiväkirjan ja luonnonkosmetiikkaa.

 

kasikadessa (1 of 1)

Paikka: Pihasali, Kalevankatu 31 Aika: Torstaisin klo 18-20:30 5.3. / 12.3. / 19.3. / 26.3. / 2.4. / 9.4. / 16.4. / 23.4. Kurssin hinta: 349 € (sis 10% alv.) Opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset: 319 € (sis 10% alv.) Maksu kahdessa osassa onnistuu! Jos joudut olemaan poissa, voit “korvata” poissaolokertasi joogatunnilla. Sitova ilmoittautuminen: ennen 20.2.2015 sähköpostiin: merimort@gmail.com (peruutus vain lääkärintodistuksella, kuten kaikilla kursseilla)

Kurssi on kaikille avoin, etkä tarvitse aikaisempaa kokemusta esim. joogasta tai taiteesta. Tervetuloa mukaan pysyvän sisäisen ilon luo! 

tervetuloamukaan