Pyhät muodot - värähtelevät värit

Screen-Shot-2014-12-11-at-4.14.12-PM.png

Näin vuoden lopulla näkee selkeämmin tapahtumien kaaren ja teemat. Tätä vuotta on yhdistänyt kaipaus väreihin ja tarve symmetriaan. Alkuvuodesta astrologini kertoi, että luovien töideni kannalta tekisi hyvää työskennellä Pyhien Symboleiden kanssa. Monen ammatin pyörityksessä välillä suuntani on kadoksissa ja silloin kannattaa kääntyä mentoreiden puoleen. Victoria neuvoi tekemään jotain pyhien geometristen kuvioiden kanssa sekä työstämään puuta! Eikun puukon ostoon! Ehkä ensi vuonna... Mutta...symbolithan nousivat alitajunnasta paperille jo viime vuonna – nimittäin muistatteko vielä Viisaat ystäväni -kirjan, joka on täynnä mandaloita? Sen kansikuvan piirsin rakastani ajatellen, ja kerrankin olin siihen sen verran tyytyväinen että tuotteistin kuvitusta: täältä voit tilata paidan lisäksi itsellesi muitakin "Native wisdom"-tuotteita! Itse kirjaa saat suoraan minulta, sekä useimmista kirjakaupoista. Kirja on ollut todella suosittu lahja kaikenikäisille ystäville.

pillow

bag

Tänä vuonna ei ole ollut aikaa tehdä "omaa taidetta", mutta kun asettaa intention niin sellaisia töitä tulee luo joissa pääsee toteuttamaan ajatuksiaan ja kuuntelemaan sydämensä ääntä! Ensimmäisenä meillä naksahti yhteen ihanan Jenni Milonoffin kanssa. Jenni halusi uuden visuaalisen ilmeen Ilo-vaatemerkilleen. Ilon vaatteet valmistetaan reiluna pientuotantona Nepalissa, jossa yrityksen toiminta tukee pientä kylää. Nasta juttu!, sanois mun äiti. Ja niin sanon minäkin.

ilo_fb_banneri

Ilo_kaytsat

Ilo_web

Kävimme kesällä visualisoitumassa Jennin kanssa läpikotaisin Boomin auringon alla...ja syksyllä tuli vihdoin valmista! Iloa löydät pop-up-liikkeistä, joista löytyy parhaiten tietoa Fb-ryhmästä.

Boom

Boom2

Kotiin palattuani Eden Alchemyn kaunottaret Milla ja Lolia pyysivät minua toteuttamaan luonnonmystiikkaa hehkuvan ilmeen uudelle yritykselleen. Onnea ja menestystä Kaliforniaan ja Costa Ricaan!

milla

lolia

Otan mielenkiinnolla ja innokkaalla sydämellä vastaan uusia visuaalisia töitä taas keväällä, maalis-huhtikuussa. Tehdään yhdessä visioitasi näkyväksi!

Maaliskuussa, 8.3. Täysikuuiltana alkavassa Sisäisen voiman ja ilon kurssilla teemme joka viikko erilaisia luovia harjoitteita, joogaa, kehon ja mielen avaamista unohtamatta. Tutustumme myös lootusmandalan kieleen ja toteutamme oman luomuksen. Mandalan koostaminen on meditatiivinen harjoitus jossa pääsee hyvin helposti flow-tilaan värien ja paperin pyörittämisen myötä.