PURrrrr on kehräystä hyvinvoinnille

pur1.jpg

Hyvinvointikauppa PUR sijaitsee Kampissa, Urho Kekkosen katu kasissa, Tavastian vieressä. PURrissa on korkealaatuinen smoothiebaari. Tällä kertaa maistelussa oli syntisen hyvät mutta synnittömät "Mustikkapiiras" & tyrninen "Huomentajuoma. Smoothie on niin ravitseva että sitä ei kannata juoda yhdellä otolla ennen treeniä... PUR on myös homeopaattinen apteekki, jossa on homeopaatti/ravintoneuvoja aina paikalla. Tarjolla on mahtava valikoima pelkkää hyvyyttä, kuten superruokia, gluteenittomia tuotteita, siemeniä, ihania kasvisöljyjä ja ravintolisiä…Sinkin iholle hyvää tekevistä vaikutuksista intoillessani ravintoneuvoja kuitenkin muistutti että hyvinvoinnin lähtökohtana on laadukas puhdas ruoka sekä suoliston hyvinvointi. Vihreää lautaselle, sano...

AnuPekkonen

Kun terveyskaupan edellinen toimipiste paloi maan tasalle Hakaniemessä, oli energioissa muutosta! PURria alkoi pyörittämään Onerva Pekkosen tytär Anu. Samalla yrityksessä tapahtui sukupolvenmuutos! Kaikki me naiset siis teemme työtä mitä rakastamme.

”En ole katunut hetkeäkään. Aikaisemmissa järjestöpuuhissa en kuvitellut kaupallista alaa vaihtoehdoksi itselleni, mutta nyt se on sitä: liiketoimintaa, joka vastaa eettisiä arvojani. PURissa on parasta, että se on yrityksenä vasta aluillaan ja kehitysmahdollisuuksia on vaikka mitä. Meitä motivoi yhteistyön tekeminen ja se että yhä isompi porukka on kiinnostunut toisaalta terveys- ja hyvinvointiasioista, toisaalta eettisestä kuluttamisesta. Tällaisessa ilmapiirissä monet pienet ja isommat mullistavat jutut ovat mahdollisia.” -Anu Pekkonen

PUR_sisalta

Kun nautin päivittäisen smoothien, opin joka kerta PURrin baarijakkaralla lisää. Tänään puhuttiin mm. vapaista radikaaleista (miten hyvä Punk-bändin nimi!) ja siitä että hampputuotteet kannattaa säilyttää jääkaapissa niiden rasvapitoisuuden takia. Niin tietenkin!

Myöhemmin syksyllä aion testata PURin kuuden päivän nestemäistä puhdistuskuuria. Koska käytössäni on Vitamix, meinaan pyöräyttää smoothiet kotona, mutta jos et omista tehosekoitinta (tai laiskottaa), voit käydä hakemassa koko setin valmiina Kampin liikkeestä. Voiko enää olla helpompaa? VROOOM VROOOOM! Nyt kun tämän innon pitää yllä koko syksyn niin flunssat pysyy pimeissä nurkissaan.