Hengitetään samaan tahtiin

kehtojooga.jpg

Olen ohjannut parijoogakursseja joogaohjaamiseni alkutaipaleelta asti. Kosketuksen parantava voima ja se, että silloinen kumppanini oli (on edelleen!) myös joogi, toimi suurena inspiraationa lähtiessäni tutkimaan miten yksilölajina tunnettu asanaharjoitus taipuu yhteiseksi kokemukseksi. En ole kiinnostunut akrobaattisesta parisuorituksesta, vaan enemmänkin Yhteyden löytämisestä - todellisen luonteen tutkimisesta (joogatessa kun ei voi fuulata…sitä on mitä on). Ja lempi! Lempeys, lempi-ihmisen kanssa yhteinen hengityksen ja elämän tahdin etsiminen.

Miten valo tulvii sisään taloon? Kun ikkunat ovat auki. Miten valo tulvii ihmiseen? Kun rakkauden ovi on auki. -Paolo Coelho

Viime viikonloppuna meillä oli täysi tupa Sörnäisissä. Takana on jälleen upea parijoogakurssi Joogasali ASANAssa ja olo on kiitollinen. Myös ne itseään kankeana pitävät ja kurssille taivuteltuina tulleet miehet lähtivät hymy huulillaan kurssilta :)

Tulevat kurssit ohjaamme joogaohjaaja-ystäväni Emman <3 kanssa kevätpuolella. Heti tammikuussa matkataan Jyväskylään ja parijoogaillaan kokonainen sunnuntai 8.1.2012. ASANAssa kokoonnumme kevätpuolella 10.-11.3.2012. Tervetuloa mukaan! Kaikista kursseista löytyy lisää tietoa kohdasta Joogakurssit.

Ps. Ohjaan Vanda Scaravellista inspiroitunutta joogaa hyväntekeväisyysjoogatapahtumassa Yoga Empowers 27.11. Voit osallistua tunneille ilmaiseksi tai laittaa polettia kolehtiin HOPE-yhdistykselle. Lisää tietoja tästä.

photoMeri