Namaste!

ganesh-416x416.jpg

Terkut Intiasta ja Thaimaasta. Palasin viikko sitten Aasiasta, jossa syvennyin Five Element Yogaan ihmeellisen, energisen ja ikinuoren opettajani Peter Cliffordin kanssa. Thaimaassa tanssittiin myös yötäpäivää kookosveden voimalla ja tietenkin piti käydä lepäämässä tasaisin väliajoin hieronnoissa ja akupunktioissa. Njam!

Matka jatkui Punaiseen maahan toisen joogaopettajani, Helen Noakesin luo. Suunnaton vapauden tunne moottoripyörän selässä Intian täysikuun alla, tietämättä mihin on menossa, such a bliss! Vuoden tähän mennessä paras viikko oli lumoavan Jo Cobbettin tanssi-intensiivi, joka oli syvältä koskettava, transformatiivinen tanssi-flow, jossa tunteita ei peitelty ja keho tuntui lentävän inspiroivan musiikin liikuttaessa jokaista solua. Sama asenne välittyy varmasti myös tämän kevään joogatunneille :)

Ei ole juuri mitään parempaa kuin olla omien opettajien seurassa, oppimassa ja iloitsemassa tärkeästä yhteydestä! Kotona kuitenkin odotti puhdas juomavesi (ei mikään pikkujuttu!), ihanat joogaoppilaat, uudet kiehtovat graafiset duunit ja tietenkin ystävät, tärkeimmät kanssamatkaajani tässä hurjassa seikkailussa nimeltä elämä.

Tulossa myös:

  • ENERGISOIVA JOOGAVIIKONLOPPU 18.-20.5.2012 @ Hyvärilä, Nurmes
  • DYNAAMINEN JOOGAINTENSIIVI 9.-10.6.2012 @ Pihasali, Helsinki
  • HELEN NOAKES & MERI MORT: UUDISTAVA JOOGA-WORKSHOP 6.-9.9.2012, Levi, Lappi
photoMeri