Luovuutta ja inspiraatiota etsimässä sydänpiiristä

11116657_845250408891624_37144664_n.jpg

Synnyttää liekki, luottaa omaan luovuuteen ja iloita muiden kanssa! Kuunnella ja olla läsnä. Katsoa omaan pimeyteen ja herätellä sinne valoa.Loin tämän, itseni näköisen kurssin, koska halusin tuoda muille naisille niitä työkaluja, mitkä ovat jo vuosien ajan tukeneet omaa polkuani. Kevään mittaisella SISÄINEN VOIMA JA ILO-kurssilla herätimme sisältämme villin vapaasti liikkuvan naisen, keskittyvän piirtäjän, luonnossa liikkujan, uteliaan katsojan, taiteesta nauttivan naisen. Kuulimme tarinoita kuusta ja mytologioista ja jaoimme omiamme. Tutustuimme, ihastuimme! Yhtä syvästi itseemme ja kuin muihin.

"KAIKKI on muuttunut. Kurssi aukaisi luovuuden kanavan ja sitä kautta tämä kurssi tukee kaikkea muutosta elämässäni." -Palaute 

prasad

Kurssimme alkoi talven lopussa, joten luonto ei vielä tarjonnut mahdollisuutta pitää sessioita ulkona. Toin Pihasalille ruusuista energiaa luonnollisten tuotteiden muodossa! Meillä oli käytössä ihania eko kosmetiikkatuotteita mm. Haut-Segalan taivaallista ruusuvettä, sekä Prasadin lemmenrohtoa herättelemään sydäntä talviunilta. Liinun Organic Beautyn ohjeistuksin teimme kasvohoidot luksuskosmetiikka-Zukin tuotteilla ja nautiskelimme hieronnasta. Luovuus herää mielestäni parhaiten nautinnon, kiireestä hellittämisen ja itsensä tuntemisen kautta! Ajatus kärsivästä taiteilijasta tuntuu tosiaan menneeltä ajalta.

"Kulkuni tuntuu kevyemmältä ja vesimäisemmältä." -Palaute

Norwey

”Olen löytänyt samanhenkisiä uusia ystäviä!” -Oivallus kurssilta

Pyhät mandalat

Muutaman viikon ajan syvennyttiin pyhän geometrian saloihin. Mandalatyöskentelyn kautta Pia tarttui ensimmäistä kertaa kahteenkymmeneen vuoteen siveltimeen, sillä seurauksella että maalasi kaikki yöt kynttilänvalossa. Pia on värikäs persoona, jonka elämää ja hänen yrityksensä palveluita voit seurata täältä. Kuvassa Pia esittelee kultaamansa mandalaa, joka hehkuu kuun voimaa!

sisainenvoimailo (4 of 22)

Sydänmandalaa pitelevä Tiina kirjoittaa blogissaan omasta kahdeksan viikon sisäisestä matkasta. Lue radiotyötä opiskelevan, elämää intohimoisesti tarkastelevan Tiinan blogia täältä.

sisainenvoimailo (9 of 22)

mandalaopetus

+++ Merin hyväksyvän lämmin asenne + leikkimielisyys + hymy! -Palaute

Nannandasisainenvoimailo (11 of 22)

Voimakoruja kierrätysmateriaaleista

Rakas aurinkosiskoni Hanna piti meille NANNANDA-korutyöpajan. Illan aikana syntyi sielukkaita koruja. Tässä kuva muutamasta. Koruista tuli aivan käyttäjiensä näköisiä ja moni alkoi käyttämään amulettiaan arjessa, muistuttamassa omasta luovuudesta ja asetetuista intentioista. Kierrätysmateriaaleista voi luoda uniikkeja, ekologisia ja voimakkaasti resonoivia amuletteja.

sisainenvoimailo (22 of 22)

sisainenvoimailo (14 of 22)

Raivaa tilaa luovuudelle

Joka viikko osallistujat saivat kotiin tehtäviä. Muun muassa ensimmäisellä viikolla kotiin tuli raivata kaunis, OMA tila. Tästä avautui prosessi jossa tarkasteltiin elämää luovuuden ja kauneuden, hyvän olon ja omien halujen näkökulmasta.

Tilaa

Luova harjoitus: Luo oma luovuussoppesi

Monet luovuustutkijat pitävät luovan tilan luomista helpompana kuin luovan ajattelun ja ideoinnin kehittämistä. Luo itsellesi luova tila. Jos pystyt raivaamaan kokonaisen huoneen, tee niin, mutta oma pieni soppi, nurkka tai vain suosikkituolisi ja sen ympäristö riittää. Tee paikastasi luovuuskammiosi, leikkipaikkasi, meditaationurkkasi ja ajattelusoppesi. Tuo luovaan tilaasi esineitä, joista pidät, jotka innostavat ja kiinnostavat sinua. Valitse mukavia huonekaluja. Kaikenlaisissa tiloissa toimivat kynttilät, kukat ja kirjat. Suurin osa ihmisistä myös pitää niistä, sillä ne edustavat rauhaa, lämpöä, kasvua, kauneutta, ajatuksia, tietoa ja viisautta. Pehmeät tekstiilit, peitot, tyynyt, verhot ja pehmeät matot, luovat myös turvallisuutta ja lämpöä. Mene kammioosi vähintään kerran viikossa, vähintään vartiksi. Ota pieni hetki itsellesi, ajattele, luonnostele, piirrä tai töhertele intuitiivisesti kuvioita ja sanoja. Lue. Tai älä tee mitään. Laita silmät kiinni ja ole. Hengitä. Hyväksy itsesi. Nauti tilastasi. Nauti hetkestä. (Harjoitus Krista Launosen kirjasta "Luovuus lähtee käsistä", Gummerus 2014)