Minkä taakseen jättää...se sinne jää!

kylkiavaus.jpg

Uuden vuoden alussa kannattaa pysähtyä tarkastelemaan elettyä ja koettua. Kokeile vastata seuraaviin kysymyksiin nopsaan, intuitiivisesti. Nappaa valmiiksi kynä käteen ennenkuin jatkat pidemmälle.

Vuonna 2014

1. Tämä unelmani tuli toteen... 2. Tunnen itseni nyt paremmin koska... 3. Päästin irti... 4. Olen ylpeä itsestäni koska... 5. Olen onnellinen koska... 6. Ota erillinen lappu. Kirjoita siihen asia jota et enää halua kantaa mukanasi. Polta paperi. 7. Kirjoita lopuksi yksi positiivinen sana tai lause minkä otat mukaan tulevaan Uuteen kauteen. Tallenna paperi esim. alttarillesi, kalenterin väliin tai jonnekkin missä näet viestisi usein!

Rakkaudellista Uutta vuotta 2015 Sinulle!

Voimajaymmarrys

Täysikuumeditaatioiden ohjaaminen on tuntunut viime vuoden voimakkaimmalta kutsumukselta. Visuaalisuudessa meditatiiviset mandalat veivät mennessään, siitä lisää edellisessä bloggauksessa. Seuraava ilmainen, ohjattu täysikuumeditaatio Pihasalin Ylisillä on samana iltana kuin Sisäisen voiman ja ilon kurssi alkaa, eli 5.3. torstaina. Täällä Costa Ricassa tähdet näkyvät kirkkaasti ja on ihmeellistä seurata kuun kasvua ja vähenemistä joka yö. Päätin viime vuoden eilen yöllä uimalla kuunsillassa – se balansoi ihanasti, mikä pehmeys ja rauha! Paikallisessa turistioppaassa on merkittynä kuun kierrot, ikuisesti nousevien ja laskevien vesien kylissä on kuun merkitys läsnä arkipäivässä.

Sisäinen voima ja ilo

Instagramissa alkaa kurssin suunnittelusta inspiroituneena seitsemän viikon kuvakisa! Tutustu kanssani chakroihin ja löydä kauneutta vuoden alkuun. Kun palaan Suomeen helmikuun lopussa, arvon jokaiselle viikolle voittajat. #sisainenvoimajailo @merimort. Ensimmäisellä viikolla sukellamme punaiseen. Myös matkapäiväkirjani sivut punertuivat eilen, kokeilin pitkästä aikaa ystävystyä akvarellien kanssa. Tämä paikka on muuten kukkaloisto-"narkkarin" unelma! Joka paikka pursuaa kauneutta, väriloistoa ja kiinnostavia yksityiskohtia.

kukkamaalaus

Tällä välin kun olen tätä kirjoittanut bungalowin kuistilla, on pelottavan kaunis hämähäkki kutonut hiljaisuudessa täydellisen seittinsä korvani viereen. Hämähäkki symboloi luomisvoimaa, feminiiniä energiaa, intuitiota ja varjominuutta. Kiinnostava ja kenties haastava tuleva kuukausi siis tulossa!

hamahakkiCostaRica

Nyt lähden rannalle bongaamaan pelikaaneja (ihanan helppo bongauskohde hihi) ja ottamaan kädestä matkakumppaniani. Välillä on keskityttävä olennaiseen.

Adios 2014!

pelikaaniRentoApinaPete_ihana

Ps. Viimeinen elukka on suosikkini. Muut eläinkuvat otti Pete. Kiitos kun jaksat intoilla kanssani luonnosta!