Lumoava nainen – Tunne villi voimasi

Screen-Shot-2018-01-09-at-9.29.00-AM.png

Lumoudu kehostasi ja villistä voimastasi!

Esikoiskirjani kantavana teemana on naiseuden eri vaiheet, kuukautisten ja kuun syklit, sisaruuden voima, mutta myös rituaalit, luontoyhteys, voimaeläimet sekä nautinnon lisääminen elämässä! Kirja ilmestyy Otavan Hidasta elämää -sarjassa helmikuussa 2018.

Jokaisen naisen sisällä piilee ikiaikainen elämänvoima, joka on koko hyvinvoinnin ydin. Omaan syklisyyteen tutustumalla ja kuunvaiheita seuraamalla voi oppia kunnioittamaan kehonsa viisautta ja tuoda lisää nautintoa kaikkiin elämänvaiheisiin. Kirja on kiehtova matka naiseuden ytimeen, johon kuuluu tärkeänä osana yhteys luontoon – sisaruuden voimaa unohtamatta. Inspiroivien harjoitusten ja täydentävien vinkkien avulla naisen kehon viisaus avautuu kaikessa kauneudessaan.

Kirjaa saat minulta työhuoneeltani, sekä mm. Joogakoulu Shantista, Hidasta elämää -puodista tilaamalla, sekä Suomalaisista kirjakaupoista kautta maan!

<<<<<<<<------ <> ------ >>>>>>>>

Sisällysluettelon pääotsikot:

ALUSSA OLI KUU NAISEN JA KUUN YHTEISET SYKLIT ELÄMÄN KIERTO VILLI JA VAPAA SAA NAUTTIA SISARUUS

 

<<<<<<<<------ <> ------ >>>>>>>>

<<<<<<<<------ <> ------ >>>>>>>>

Kirjakiertue – Naisten sydänpiirit

Haluaisitko Lumoava nainen – Naisten sydänpiirin omaan kaupunkiisi? Ota yhteyttä jos tiedät sopivan paikan hyvien kulkuyhteyksien päässä! 

Naisten piireissä kokoonnumme vaalimaan sydämen yhteyttä ja lantion nautintoa. Tervetuloa olemaan pehmeä ja voimakas, läsnäoleva ja villi. Nainen on kaikkea yhtä aikaa. Lähestymme kehomme viisautta ja nautintoa liikkeellä, hengitysharjoituksilla ja lempeillä hoivaavilla harjoituksilla. Teemme lantioon sukeltavan voimauttavan joogaharjoituksen ja lumoudumme kehon vahvasta herkkyydestä ja siskojen sydämen viisaudesta.

Kaikki tapahtumat, joogaretriitit ja kirjakiertueen eventit päivittyvät facebook-sivuilleni.

ke 13.6. Koli, RYYNÄSEN RESIDENSSI. Event täällä!

Tulevat haastattelut

pe 8.6. Suomalainen kirjakauppa, JOENSUU Klo 12:00

Ota yhteyttä

Haastattelut, palautteet, kysymykset: merimort@gmail.com

Toimittajat voivat pyytää arvostelukappaletta Otavalta: arvostelukappale@otava.fi

<<<<<<<<------ <> ------ >>>>>>>>

Kuukalenteri

Tallenna koneellesi ja printtaa kuukalenteri: MeriMort_Kuukalenteri_lumoavanainen.pdf

Tai englanniksi: MeriMort_innermooncalendar.pdf

Huomioithan että kun olet pohjoisella pallonpuoliskolla, kalenteri pyörii vastapäivään!

<<<<<<<<------ <> ------ >>>>>>>>

Kuukorut

Magia Macramén ihana luova siskoni Maija Vuoristo inspiroitui Lumoava nainen -kirjasta ja suunnitteli Kuutamo, sekä Kuun lumous -kaulakorut. Korujen kivi on tietenkin kuukivi ja kaulakorut on käsinpunottu kauniilla ja kestävällä macrame-tekniikalla. Koruja valmistetaan pientuotantona Suomessa ja vain tilauksesta.

Tilaa korkeiden vibojen kaulakoruja nettikaupastani täältä!

<<<<<<<<------ <> ------ >>>>>>>>

#lumoavanainen @merimort

<<<<<<<<------ <> ------ >>>>>>>>

Julkaisijasta: Hidasta elämää -verkkoyhteisö on kasvanut Suomen pidetyimmäksi hyvinvointikanavaksi. Se tavoittaa kuukausittain yli 500 000 eri lukijaa. Kustannusosakeyhtiö Otava on kustantanut Hidasta elämää –tekijöiden kirjoja keväästä 2017 lähtien. Kevään 2018 Hidasta elämää -kirjat tarjoavat tehtäviä, tietoa ja näkemystä itsensä lempeään hyväksyntään. Kirjat opastavat lukijaa poispäin pakonomaisesta suorittamisesta ja negatiivisista ajattelumalleista, kohti armollista suhtautumista itseensä.

<<<<<<<<------ <> ------ >>>>>>>>

Vapauduin tielleni – otteita kirjan esipuheesta

"Loin tämän kirjan, koska halusin tuoda naisten käyttöön niitä työkaluja, jotka ovat jo vuosien ajan tukeneet omaa polkuani ja osoittautuneet toimiviksi naisten piirien (kokoontuminen, jossa on henkisen kasvun tahtotila) ohjauksessa. En tarjoile sääntöjä, vaan toimivia tapoja tutustua itseensä ja oppia tutkimaan maailmaa, olemaan osa sitä. Ei ole yhtä reittiä. Metsässäkin voit nousta kivelle monelta eri puolelta, jolloin horisonttisi laajenee. Näin on kaikkien asioiden kanssa. Toivon kirjan oivallusten tuovan elämääsi sallivaa suhtautumista itseen ja kykyä kuunnella omaa rytmiäsi arjessa. Olen väsynyt ainaiseen älyllistämiseen ja arvottamiseen. Toivonkin, että tämä kirja antaa sinulle työkaluja ja kiinnostavan mahdollisuuden heittäytyä kaikkein tärkeimpään, eli Kokemiseen ja Tuntemiseen.

Kuukautiskierto ja kehollisuus ovat teemoja, jotka puhuttavat usein naisten piireissä. Koska tunnemme yllättävän huonosti luonnollisen kiertomme tarjoamat lahjat, kerron kuukautiskierrosta esimerkkien, kokemusten ja kehollisuuden kautta. Kirjan kolmannessa osiossa henkilökohtainen kuukautiskiertomme liittyy arkkityyppien seuraan, jotka kulkevat käsi kädessä Äiti Kuun kanssa.

Haastattelin kirjaan lumoavia naisia, joiden tarinoiden toivon antavan sinulle lisää rakkautta ja hyväksyntää omia valintojasi kohtaan. Ja rohkeutta jakaa oma tarinasi muille. Voit tulla enemmän tietoiseksi omasta luonnollisesta täyttymisen ja tyhjentymisen kierrostasi ja antautua olemaan siinä kuukautiskierron kohdassa, jossa olet.

Suunnittelin yhden joogaharjoituksen kuukautisten ajaksi sekä toisen tasapainottamaan hormoneja, jotta voit oppia nauttimaan enemmän kiertosi eri vaiheista. Tasapaino ei löydy etsimällä, vaan se täytyy luoda. Arkeen voi tuoda rituaaleja, joissa otat ajan itsesi kohtaamiseen, jotta opit pitämään itsesi kaikista tasoista paremmin huolta ja pysyt yhteydessä maailman taianomaisuuteen. Hetket itsen kanssa ovat kannustavia, konkreettisia työkaluja elämänmittaiselle matkalle itsensä syvempään tuntemukseen.

Villi, luonnollinen, syklinen ja kuulle ulvova nainen nousee elämään kirjassa. Hän, joka ei pelkää istua varjoissa ja kulkea yksin metsässä. Naisten voimautumisesta kirjoittaneen Alexandra Popen mukaan villeys kehollistuu sykleissämme. Elämänkierron tiedostaminen, arvostaminen ja tunne siitä, että kuulut maailmaan muuttuvana, luovana ja viisauden säilyttäjänä, on yksi villeistä voimistasi.

Lopuksi kirjan polku vie kohti sisaruutta, joka on ollut suurin voimavarani naiseudessa. Naisten piiriin kerääntyminen niin tuttujen kuin tuntemattomien kanssa on ollut yksi vahvimpia kokemuksiani myötätunnosta, sallivuudesta ja varauksettomasta rakkaudesta."

 

Kiitos kirjan valokuvien siskoille, sekä upeille kuvaajille: Heini Kauppinen, Kira Leskinen, Arto Viikari. Sekä graafikolle Satu Kontiselle <3