Joka aamuinen meditaatio lisää luovuutta.

meri_kuvaussessiot032013_osa1_yksittain_11-416x277.jpg

Kun tarkastelee mitä kaikkea kevään aikana on jo ideatasolla ja ihan konkreettisestikin syntynyt, voin allekirjoittaa otsikon! David Lynch kertoo meditaation vaikutuksesta omaan luovaan työskentelyynsä: “You must have clarity to create. You have to be able to catch ideas…The thing about meditation is, that you became more and more you…Joy of doing increases, intuition increases, the pleasure of life grows and negativity recedes.” 

Koko talven kestänyt Helsinki FRESH -kirjaprojekti on edennyt viimeiseen vaiheeseen. Kirja julkaistaan 16.5. Voit ennakkotilata kirjaa kotiisi tästä. Meillä on niin ihana tiimi naisyrittäjien kesken, että työt tuntuu vaan soljuvan!  Helsinki FRESH Pop-up Gallerian avajaiset taasen ovat Berliinissä 14.6. Tervetuloa :) Pääsen taas edustamaan suunnittelijatiimi KaksiTvå:n mekko päällä ja Nannandan koruissa! Hauskaa vaihtaa välillä joogatrikoot muotoilijoiden luomuksiin.

Opetan viimeistä kevättä Joogasali ASANAssa! Wow. Keskiviikkona 4.4. alkaa uudet tunnit ja tuulet Pihasalissa, Kalevankadulla. Pihasalin Hanna Ruax on myös korutaiteilija ja uudistin hänen NANNANDA -korumerkkinsä visuaalisen ilmeen. Hannan koruissa on hyvät shamaani-vibat + ekomeininkiä. I love it!

Paljon upeita naiskollegoita. Ehkäpä vuoden 2012 vesilohikäärme on nainen, joka kantaa tulta sisällään? Maaliskuun kohokohta oli Porvoossa kuitenkin joogaohjaaja Janne Kontalan vetämä chanting-ilta. Porvoo värähteli siinä missä sydämemmekin.

So Hum

photoMeri