ARJEN JUMALATTARET

JumalatarMinussaMeriMort-19-of-25.jpg

inanna

JumalatarMinussaMeriMort (1 of 1)

Jälleen kesäkuun alussa naiset kerääntyivät yhteen "Jumalatar Minussa" -viikonloppuun, joka oli meille kaikille loman aloitus. Viikonlopun tunnelmaan meitä opasti tällä kertaa ikoninen Jumalatar Inanna, jonka voima oli johtotähtemme. Inanna on sumerialainen taivaan äiti, joka selvisi kuolemasta ja symboloikin elämän kiertokulkua.

elama Jumalatar_tanssiVoimakkaan Inannan energioissa upposimme villeihin ja sensuelleihin tansseihin, naurua unohtamatta. Nainen on kaikkea samaan aikaan - hauskuus ja viha, ilo ja suru, lempeys ja julmuus, kuuma ja kylmä. Viikonloppuun mahtui avaavaa vapauden joogaa, temppelitansseja, huivien hulmuamista ja suitsukkeiden tuoksua. Ensimmäisenä iltana vihittiin käyttöön hedelmällisyysrumpu, jonka olen tehnyt perinteiseen tyyliin poronnahasta. Siitä lisää myöhemmin!

divine

Kaavailtu laskeutuminen virtaavaan veteen kuten alkuvuodesta Aasiassa ei onnistunut ihan suunnitelmien mukaan koska Äiti Maa päätti antaa meille sopivina kuuroina vettä, navakkaa sivutuulta mutta myös nautinnollisia auringonpilkahduksia. Naisen elämässä on pakko antautua jatkuvaan muutokseen, niin tänäkin viikonloppuna. Onneksi yhdelläkään ohjaamistani workshopeista muutoksen tuulia ei ole pidetty huonoina asioina. Tietoinen hyväksyntä on äärimmäisen hyvä työkalu kaikkiin hetkiin.

JumalatarMinussaMeriMort (5 of 25)

JumalatarMinussaMeriMort (7 of 25) Illan ei juurikaan hämärtyessä siirryimme saunomaan jossa puhdistimme niin kehoa kuin sielua - molempiin tarkoituksiin soveltuu ihanat luonnonkosmetiikkatuotteet Madaralta ja Weledalta. On ihanaa ravita ihoaan myrkyttömillä tuotteilla jossa on parhaat ainesosat luonnosta. Suosikkini Madaralta on heidän deodoranttinsa (ei kiitos myrkyille ja rintasyövälle) & Weledalta valitsen freesit sampoot jotka eivät jää tuoksumaan tukkaan liiaksi. Sanomattakin on selvää että dippaus kookosöljyyn soveltuu aina Jumalattarille!

morebeautiful

kirjanen

 

Keskusteluita luovuudesta, perhe-elämästä, rakkaudesta ja unelmista. Muistiinpanoja, ajatuksia, oivalluksia, kuuintentioita ja unia kirjoitimme kauniisiin muistikirjoihin. Kaiken kauniin arvostaminen tekee elämästä helposti kiitollista.

Useat meistä siirtyivät lomalle Mittumaaritista. Ensi vuonna järjestän viikonlopun samaan aikaan - Pyhässä naisten ringissä oleminen on paras mahdollinen aloitus kesälle!

"Spiraalijooga löysi minut sitten vihdoinkin ja olen kiitollinen, että sain siirtyä aikuisen naisen ikään energisoivassa seurassanne. Kyllä oli todella voimaannuttava kokemus monella tasolla. Olen vieläkin aivan fiilareissa kokemastani, sen ovat huomanneet kyllä kaikki läheiseni ja työyhteisökin." -Osallistuja

monokini Samaan postaukseen haluan myös nostaa tämän vuoden kiinnostavimman taideprojektin, MONOKINI 2.0:n, jonka tekijänaiset ovat rohkeita ja oikealla asialla. Halaus kaikille Jumalattarille, jotka esiintyvät kuvissa itsensä ja muutoksensa hyväksyen. Valokuvanäyttelyn avajaiset Kaapelilla pursusivat onnistumisen ja elämän iloa! Hatun nosto, helmojen hulmahdus, kantojen kopina ja yhden rinnan kaunis rintakehä!