Hey, this photo is ©Meri Mort

Kun kuu pimenee – tule näkyväksi!

25.7.2018 ,

Perjantai-iltana 27.7.2018 tapahtuu täydellinen kuunpimennys. Pimennys voidaan nähdä koko maassa sään salliessa. Täydellisen pimennyksen vaihe on tämän vuosisadan toiseksi pisin. Sen lisäksi (ihan kuin tässä nyt muuta enää tarvitsisi) punainen planeetta Mars asettuu lähemmäksi maata kuun lopussa ja saattaa jopa näkyä kaksoiskuun tapaan sädehtivän kirkkaana aina syyskuuhun asti.

Viikonloppua kohti avautuu täten yksi tämän vuosisadan potentiaalisimmista ajoista. Ja me olemme elossa juuri nyt! Astu rohkeasti uuden ajan portista sisään. Pimennys on käännekohta, uusi alku, aalto, joka saattaa ravistella. Kaikkeen ei voi varautua, joten odota innolla odottamatonta. Jo ensi viikolla olemme palautuneet uomiimme, jotka saattavat tosin olla uuden näköiset. On uudelleen ohjelmoinnin aika.

Täysikuun pimennys on energialtaan mielenkiintoinen, koska yhtä tärkeänä läsnä on varjot sekä valo – auringon ja kuun energia yhtä vahvana. Herkimmät saattavat hypätä vuoristorataan, kun kaikki tunteet vahvistuvat. Pysy vaunussa, hieman poukkoilevalla radalla vaikka elämä tuntuukin kiihdyttävän tahtiaan. Kuu on tunteellisessa, hieman varautuvassa mutta vapautta rakastavassa vesimiehessä ja aurinko tulisessa, esillä olevassa ja nautiskelevassa leijonassa. Ilmassa on liioittelua, optimismia ja iloa, mutta myös ylpeyttä, kateutta ja etäisyyttä. Toimi sydämestäsi käsin ja luota siihen, että osaat tehdä parhaat mahdolliset valinnat niin itsellesi kuin kollektiivisesti yhteisölle ja Äiti Maalle.

”Tulin tänne muistamaan, näkemään tähdet ympärilläni ja sisälläni. Sinussa ja minussa.”
-Lumoava nainen -kirjasta

 

Oma varjosikin voi avautua nyt tietoisemmaksi. Mitä enemmän tunnemme itsemme kaikki osaset, sitä vähemmän joudumme peittelemään tai vähentämään itseämme. Älä enää sysää sivuun epämiellyttäviä teemoja elämässäsi, kuten addiktioita tai pinnan alla kyteviä riitoja, vaan ota varjoasi niskasta kiinni. Hyväksy, millainen olet. Pelkojen työstämisessä on uusi mahdollisuus nähdä selkeämmin itsesi monipuolisena. Maailma on valmis kaikelle mitä sinulla on annettavana. On aika nousta täyteen potentiaaliin! Myös Mars on vauhdittamassa kasvuasi, koska se symboloi mm. tahtoa, toimintaa, aktiivisuutta ja kestävyyyttä. Marsin varjo on aggressiivisuus, joten ota itseäsi niskasta kiinni ennenkuin kuumat kesäpäivät nostavat tultasi konfliktiin asti.

Mitä tulit tähän elämään muistamaan? Mikä on elämäntehtäväsi? Mitä olet kenties vältellyt mutta tiennyt sen odottavan sinua jossain vaiheessa? 

Kuun pimennys vahvistaa ihmisenä kasvun päämääriä ja auttaa oivaltavaan tämän hetkisiä kysymyksiä. Fokusoi ja päätä siis yksi asia tai isompi teema mitä lähdet selvästi työstämään. Esimerkiksi itsetunnon tarkastelu on hyvä teema leijonan aikana. Anna karismasi loistaa! Sinun ei tarvitse himmentää valovoimaasi. Kultakin on värinä nyt oikein sopiva, kuninkaallinen – tarkoitan siis kuningattarellinen.

Ota suolakylpy, tai ui luonnon vedessä, lataa kristallisi, meditoi, kirjoita tai kokoonnu heimosi kanssa ulvomaan kuuta. Jos pystyt nukkumaan, anna itsesi seikkailla unennäössä ilman kellon herätystä. Tarkkaile synkroniteettejä ja kesäauringon valoa paenneita viestejä…

Tämän ajanjakson voimalause on:
”No more hiding – En piiloudu enää”

Ursan mukaan: ”Täydellisen pimennyksen vaihe alkaa kello 22.30 ja päättyy kello 00.13. Kestoa täydelliselle pimennykselle tulee siis tunti ja 43 minuuttia. Pimennyksen syvimmällä hetkellä kello 23.22 Kuu näyttää tumman punertavalta. Kuu ei katoa täysin näkyvistä, koska Maan ilmakehä taivuttaa takaansa tulevaa auringonvaloa Kuun pinnalle.”

Nautinnollista kuun täyttymisen ja pimennyksen vaikuttavaa aikaa!

Kuun sykleistä ja myötäelämisestä saat tietoa kirjastani Lumoava nainen – Tunne villi voimasi (Otava 2018)