Hey, this photo is ©Meri Mort

Joogamatkat

Tule nauttimaan joogasta ja kulttuurista upeissa kohteissa

Lokakuussa pakenemme kaamosta Portugalin maagiseen kauneuteen! Rentoudu ja inspiroidu joogalomalla, joka on täynnä hyvää oloa ja iloa. Asumme Sintrassa suomalaisen Virpi Oliveiran omistamassa ihastuttavassa Casa do Valle -majatalossa, joten saamme tutustua tavallista turistia lähemmin leppoisaan portugalilaiseen elämänmenoon kauniissa vuoristoisessa maalaismaisemassa. Matkan päätteeksi tutustumme myös Lissaboniin.

23.10. maanantai

TAP Portugalin suora lento klo 07.00-09.55 Helsingistä Lissaboniin. Kuljetus Sintraan ja majoittuminen Casa do Valleen, lounas. Iltapäivällä joogaa. Yhteinen tervetuloillallinen.

24.–26.10. tiistaista torstaihin 
Herättävä ja voimaannuttava meditaatio + aamujooga klo 8.00.
Aamiainen klo 10 Iltapäivisin vapauden joogaa ja yhteisiä harjoituksia Sekä mahdollisuus saunoa ja uida Casa do Vallessa. Yhtenä iltapäivänä yhteinen kävelyretki vuoren päälle Pena Palace linnaan englanninkielisen oppaan johdolla. Sintran ykköskohde on Penan näyttävä ja värikäs palatsi sekä sitä ympäröivä hulppea puutarha, jossa teemme myös harjoituksia. Upea puutarha on vierailun arvoinen kokemus, sillä valtavalla viheralueella on yli 500 eri lajiketta ja upea viherloisto vielä lokakuussakin.

Joka ilta päivällinen. Iltaisin varioivia harjoituksia.

27.10. perjantai 
Aamujooga klo 8.00.
Runsas aamiainen klo 10.00
Aamiaisen jälkeen mahdollisuus omille retkille. Iltapäivällä lähtö kohti Lissabonia. Jätämme matkatavarat Casa do Vallen vastaanottoon ja lähdemme paikallisjunalla Lissaboniin. Lissabonissa vapaata aikaa shoppailuun ja kaupunkiin tutustumiseen. Ennen lentokentällä menoa yhteinen herkkuillallinen Lissabonin keskustassa kasvisravintolassa. Kuljetus lentokentälle ja lento Helsinkiin (matkatavarat ovat mukana kuljetuksessa).

Lento: TP 792 Lissabon-Helsinki klo 23.25-06.00+1

Hotellimme: Casa Do Valle, R. Paderna 5, 2710-604 Sintra
Casa do Valle sijaitsee Sintran historiallisessa keskustassa, jota ympäröi Sintra-Cascaisin luonnonpuisto. Noin 10 minuutin kävelymatkan päässä on erilaisia kahviloita, baareja ja ravintoloita.
www.casadovalle.com/fr/

Meri Mort on lempeä ja kokenut ohjaaja, jonka iloinen ja luova opetus virkistää kehosi ja sielusi. Joogaharjoitukset sopivat myös aloittelijoille! Tule yksin, kaksin tai ystävien kera. Meillä on aina rento meininki, joten rakkaudella tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumiset 25.8. mennessä: Kon-Tiki Toursille. Matkalle voi ilmoittautua joko Kon-Tikin verkkokaupassa tai sähköpostitse alla olevien ohjeiden mukaan. Varaukset verkkokaupassa täällä. (Käytä salasanaa MERI, huom. isot kirjaimet.)
Matkalle ilmoittautumisen voi tehdä myös sähköpostitse osoitteeseen ilmoittautumiset@kontiki.fi

Sähköpostiin seuraavat tiedot varausta varten: – etunimi, sukunimi (kuten passissa) – osoite – puhelinnumero – sähköposti – mahdolliset ruoka-aineallergiat

Ennakkomaksu 300 € / hlö, loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua. Matkan koko hinta: 1195 €/hlö jaetussa 2-hengen standard-huoneessa. (yhden hengen superior-huoneen lisämaksu 290 € )