logo

Oi ihana toukokuu! Joogaloma Kreikassa 11.–18.5.2017

Viikko vapauden joogaa Kreikan saariston kauneudessa. Toukokuussa otamme ennakkolähdön kesään ja karkaamme lämpöön Kreetalle! Rentoudu ja inspiroidu joogaretriitillä, joka on täynnä hyvää oloa ja iloa. Ota kesä vastaan upeissa maisemissa meren läheisyydessä.

Nautimme elämästä pikkukylän liepeillä ihanassa majatalossa, jota pyörittää joogaperhe. Käytössämme on täysin varusteltu joogastudio sisätiloissa, sekä jooga-platform oliivipuiden alla, joten voimme täysin uppoutua ja rentoutua joogan keinuttamaksi. Teemme päivittäin 2 jooga/meditaatioharjoitusta, vapaa-ajalla voi lomailla omalla tyylillään, tehdä kävelyretkiä lähikylään ja vuoristoon. Kävelymatkan päässä on myös viehättävä ranta ja tietenkin turkoosi meri. Mahdollisuus myös tehdä veneretki huikean kauniille Clear water beachille tai Loutron kylään, jonne ei mene teitä.

Hintaan kuuluu:

  • Monipuolista Vapauden joogaa & ohjattuja meditaatioita 2 kertaa päivässä (paitsi retkipäivinä)
  • Matkat lentokentältä hotellille sovittuun aikaan (Lentokenttä: Hania suomeksi, Chania – CHQ)
  • Paikallista home made -kasvisruokaa: Runsas aamiainen ja päivällinen. (Lounas nautitaan lähikylässä)
  • Päiväretki vuoristosolaan (kävellen)
  • Päiväretki yrttifarmille, josta voi hankkia paikallisia eteerisiä öljyjä
  • Mandalan voima -workshop
  • Läsnäolon ja hiljaisuuden meditatiivinen päivä keskellä viikkoamme
  • Yhteistä aikaa ja illanviettoja, mutta myös omaa aikaa
  • Majoitus kahden- ja kolmen hengen huoneissa. (eri hintaisia majoitusvaihtoehtoja)
  • Ja tietenkin luovuutta, aurinkoa ja kauneutta!

Meri Mort on lempeä ja kokenut ohjaaja, jonka iloinen ja luova opetus virkistää kehosi ja sielusi. Joogaharjoitukset sopivat myös aloittelijoille! Tule yksin, kaksin tai ystävien kera. Meillä on aina rento meininki, joten tervetuloa mukaan – Kαλωσήρθατε!

HINTA: 780 – 960 € (Edullisin on yhteismajoitus ja oma huone kallein.)
SITOVA ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄKYSELYT ennen 1.2.2017 (varausmaksu 360 €, jota ei palauteta, mutta jonka voi siirtää ystävälleen): merimort@gmail.com

Paikka: YogaOnCrete, Sfakia, Kreetan saari, Kreikka.

Lentojen hinta ei kuulu matkaan. Hintaan kuuluva kuljetus lentokentältä hotellille sovitaan lentoon, jonka ottaa suurin osa seurueestamme. Voit siis tulla paikan päälle myös omia reittejäsi – kulkeminen julkisilla on Kreetan saarella helppoa!

screen-shot-2016-10-25-at-2-58-21-pm

merimort_sunset

screen-shot-2016-10-25-at-2-49-28-pm

screen-shot-2016-10-25-at-2-50-05-pm screen-shot-2016-10-25-at-2-50-30-pm screen-shot-2016-10-25-at-2-50-47-pm screen-shot-2016-10-25-at-2-51-00-pm screen-shot-2016-10-25-at-2-51-29-pm screen-shot-2016-10-25-at-2-51-50-pm

JumalatarMinussa_merimort

weather_crete

 

Post Details

Posted: 3.11.2016