logo

Shantin joogaopettajakoulutus 2017

Tule mukaan yhteiselle vuoden mittaiselle joogamatkalle ja

tutustu elämäsi tärkeimpään ihmiseen – itseesi!

Tämä on erilainen joogaopettajakoulutus, jonka tarkoitus on syventää tietotaitoasi asanaharjoituksesta ja tuoda inspiroivia mausteita omaan harjoitukseesi ja joogaopetukseesi.

Koulutus sisältää 9 lähiopetusviikonloppua Joogakoulu Shantissa, kesäretriitin kylpyläkaupunki Pärnussa, 40 vapaavalintaista jooga- tai pilatestuntia Shantissa sekä oman viiden kerran ohjausharjoittelun. Pääopettajina toimivat Kylli Kukk ja Meri Mort. Vierailevina opettajina mm. Jutta Aalto, Taavi Kassila ja Annika Havaste. Suomenkielinen koulutus alkoi tammikuussa 2017! Seuraava koulutus vuonna 2018 🙂

merimort_shanti (7 of 11)

merimort_shanti (2 of 11)

Jooga on paljon muutakin kuin fyysinen asanaharjoittelu. Tavoitteenamme on tutkia erilaisten aiheiden ja joogasuuntausten kautta, mitä kaikkea jooga voi juuri Sinulle olla! Joogan asentoharjoitusten, hengitysharjoitusten ja filosofian lisäksi koulutustamme syventää eri aihepiirien asiantuntijat jotka tuovat runsaasta kokemuksestaan parhaat palat koulutukseen. Muodostamme vuoden aikana holistisen ihmiskuvan, jotta voit olla kokonaisvaltaisesti tukena tuleville oppilaillesi.

taavikassila

JOOGAKOULUTUKSEN RAKENNE JA SISÄLTÖ
Koulutus jakautuu yhdeksään lähiopetusviikonloppuun Helsingin Töölössä Joogakoulu Shantissa sekä koulutuksen puolivälissä kokoonnumme elämykselliselle kesäretriitille kylpyläkaupunki Pärnuun! Lähiopetuksessa opit monipuolisesti asanoita, hengitysharjoituksia eli pranayamaa, jooga-anatomian ja fysiologian perusteita, erilaisia meditaatiotekniikoita ja joogafilosofiaa. Opit myös suunnittelemaan erilaisia joogaharjoituksia kohderyhmän mukaan. Koulutuksen loppupuolella opiskelemme lisäksi opettajalle tärkeää etiikkaa ja oman työsi markkinointia. Viikonloppuihin sisältyy meditaatiota, hengitysharjoituksia, jooga-asanoiden avustamista, mudria ja luentoja. Harjoittelemme myös ryhmissä ja pareittain.

KOULUTUS KOOSTUU
-Ennakkotehtävät
-9 koulutusviikonloppua
-1 kesäretriitti
-Kurssitehtävät (kokemukselliset kirjoitustehtävät)
-40 x 1,5h omaa harjoittelua ohjauksessa
-Oma viiden kerran ohjausharjoittelu
= Yhteensä noin 250 tuntia joogaopintoja eri muodoissaan.

Meri_avustus (1 of 1)-3

KENELLE?
Shantin joogaopettajakoulutus sopii Sinulle, kenellä on muutama vuosi joogaharjoittelua takana ja haluat syventää ja laajentaa joogan sekä itsesi tuntemista. Koulutus tuo sinulle monipuolisen ymmärryksen joogasta elämäntapana.

Jos koet että et halua ryhtyä täysipäiväiseksi joogaohjaajaksi, voit hyvin osallistua koulutukseen syventämään omaa ymmärtämystäsi ja rikastuttamaan omaa elämääsi. Opetusharjoittelun voi tehdä omien tuttavien kanssa. Lupaamme koulutuksen tuovan sinulle elämyksiä ja oivalluksia sekä uusia ystäviä rinnallesi elämän mittaiselle joogamatkalle.

merimort_shanti (10 of 11)

OMA HARJOITTELU
Vuoden aikana luetaan inspiroivaa ja opetusta tukevaa kirjallisuutta. Vuoden aikana saat harjoitella 40 Shantin drop-in joogatunnilla kurssin hintaan! Jos olet eri paikkakunnalta, tulee sinun käydä sama määrä ohjatuilla joogatunneilla, eli noin kerran viikossa.

SIJOITUKSESI
Koulutuksen hinta on 3500 € (sis. alv. 24%).
Kurssimaksu suoritetaan kolmessa osassa. On myös mahdollista tehdä henkilökohtainen maksusuunnitelma – kysy rohkeasti!
Ennakkomaksu, joka suoritetaan ennen kurssin alkua on 500 € (peruutustapauksessa ennakkomaksua ei palauteta, mutta voit antaa kurssipaikkasi ystävällesi).

merimort_shanti (3 of 11)

KOULUTUKSEN PÄIVÄMÄÄRÄT 2017
28.–29.1.
18.–19.2.
25.–26.3.
22.–23.4.
20.–21.5.
17.–18.6.
17.–20.8. Kesäretriitti Eestissä
23.–24.9.
21.–22.10.
25.–26.11.

KOULUTUSPAIKKA
Koulutus järjestetään Joogakoulu Shantissa, Helsingin Töölössä. Runeberginkatu 43.

Post Details

Posted: 25.5.2016