logo

Mimmit-kuvituksia näyttelyissä ja kodeissa

Mimmit-kuvitusnäyttely on kiertänyt useissa kirjastoissa pääkaupunkiseudulla ja on seuraavaksi näytillä Kolin luontokeskus Ukossa koko kesän ja syksyn 2016. Näyttelyssä on suuria vedoksia, sekä pienempiä kuvia, joita olen valinnut laajasti eri Mimmit-animaatioista ja kirjoista. Tosi hauskaa, että näyttely on ensimmäistä kertaa esillä kotimaillani.

Voit saada taidevedoksen myös kotiisi omaksesi. Suunnittelin ja vedostin uusia taideprinttejä kokoon A3+, eli A3-kokoinen printti, jossa on kauniit valkoiset reunat. Kuvissa seikkailee Mimmit-tarinoista tutut hahmot. Tilaa kuvitus nettikaupastani täältä.

KirahvitElefantit_merimortpollot_merimorthylkeet_merimortJaakarhuttiikerit_merimortketut_merimort

ELÄINPERHE-kuvitukset on vedostettu laadukkaalle mattapohjaiselle valokuvapaperille, joka toistaa värit upeasti! Jokainen vedos on signeerattu. Myös samankokoisia Maailman mandalat-vedoksia sekä aakkosjulistetta on jäljellä muutama kappale!

merimort_intiamandala merimort_aakkoset merimort_inkkarit

Pst. Mimmit-yhtyeen keikat löydät parhaiten täältä.

merimort_taidevedostus

merimort_kirahvikuvitus

PS. Vallila Interiors koosti ensimmäisen lastenkangas-kokoelmansa kuvituksistani! Lue täältä lisää Vallilan tuotteista.

MimmitKuosi3

MimmitKuosi1

 

 

 

Post Details

Posted: 29.6.2015