logo

Yksityistunnit

Tässä esimerkkejä tunneista, mutta kaikki on räätälöitävissä toiveiden mukaan! Tulen opettamaan esim. työpaikan liikuntatiloihin, koulun jumppasaliin, liikuntatapahtumiin, yrityksen virkistyspäiville jne. Kesällä on voit järjestää esim. polttarijoogaa puistoon! Yksityistunnit voidaan järjestää myös LAVLIn tunnelmallisessa salissa Helsingin keskustassa, Kämpin yläkerrassa tai Joogakoulu Shantissa Töölössä.

VAIN SINULLE

Tekeekö mielesi aloittaa joogaharrastus, mutta haluat varmuutta liikkeisiin ennen ryhmätunneille siirtymistä? Tunnilla käymme läpi joogan perusteita, hengitystä ja tyypillisiä alkeistunnin asanoita, eli asentoja, joita tutkimme sinun kehosi kautta.

merimort_virkkuri_saara_salmi

POLTTARIPORUKAN RENTOUTTAVA PÄIVÄN ALOITUS

Päivä lähtee käyntiin rennosti lempeän joogaopettajan ohjauksessa. Loistava vaihtoehto esim. lasta odottavan morsiamen juhliin tai kaikille ketkä haluavat pehmeän alun juhlahumuun. Jos polttareilla on tietty teema, voimme ottaa sen mukaan myös joogaharjoitukseen!

kadet (1 of 1)

JUMALATAR SINUSSA

Erittäin naisellinen harjoitus, esim. polttareihin. Liikumme pehmeästi ja vapaasti, tutustumme temppelitanssiasentoihin, nostamme tarotkortit ja osoitamme toisillemme kiitollisuutta sekä jaamme viisauksia tulevaan matkaan. Ihana ja ikimuistoinen lisäys polttaripäiväänne.

JumalatarSinussa_merimort

OHJATTU MEDITAATIO RYHMÄLLE

Meditaatio on n. 45 min – 1 h mittainen, joko istuen tai selällään leväten. Aluksi rentoutamme lonkkia ja hartioita ja rakennamme hyvän asennon. Meditaatiossa keskitytään kehon rentouttamiseen hengityksen ja mielikuvien avulla. Harjoitus myös lisää stressinsietokykyä ja asettaa asiat oikeisiin mittasuhteisiin. Tunnin mittainen tauko arjesta on hyvä pysähtyminen, joka eheyttää syvästi kehoa sekä virkistää mieltä. Meditaation voi yhdistää myös mihin tahansa ylläolevista ja näin saamme laajemman kokemuksen joogan tiestä.

LIIKUNTATUNTI LUKIOLAISILLE

Hauskaa vaihtelua koulun liikuntatuntiin (myös opettajalle!). Tuo ryhmäsi joogasalin tunnelmalliseen lämpöön ja pysäytä koulupäivän kiireinen ilmapiiri. Voit valita onko harjoitus tiukkaa treeniä vai keskitytäänkö hetkessä olemiseen. Lempeä tunti on hyvä etenkin stressaantuneille abiturienteille. Voin tulla myös koululle ohjaamaan.

photo

TYKY-JOOGAA (TYÖKYKYÄ LISÄÄVÄÄ JA SÄILYTTÄVÄÄ JOOGAA)

Ideaali tunti istumatyöläisille jossa keskitytään niska-hartia-seudun huoltoon ja avataan työssä kiristyviä lonkkia. Harjoituksesta ei puutu rentoa fiilistä ja tunnin lopussa keskitymme löytämään syvän, uudistavan levon. Mahdollisuus saada ohjausta myös työpäivän aikana istuen tuolilla tehtäviin venytyksiin ja työvirkeyttä palauttaviin liikkeisiin.

lempea-416x416

URHEILUTIIMIN SYVÄVENYTTELY

Pallo nousee mutta jalka ei? Tunnin aikana keskitytään suurien lihasryhmien syvävenyttelyyn sekä oikeanlaiseen hengitystekniikkaan. Joogameditaatio auttaa urheilun harrastajaa myös mielikuvaharjoittelussa.

TILAA YKSITYISTUNTI

Yksityistunnin hinta alkaa 130 €:sta (+ yksityiselle alv 10% ja yritykselle alv 24%, sekä mahdollinen tilavuokra). Ota yhteyttä: merimort@gmail.com tai soita: 044 0997 779. Sähköpostilla saat minut parhaiten kiinni 🙂

Post Details

Posted: 3.6.2014

Post Tags

,